PAMFLET: Vreau izbăvire veșnică și să fiu primar

Dragii mei consilieri locali PSD, PER, USR, ALDE și PMP,

Vin, astăzi, în fața dumneavoastră, dezgolit de sentimente și orice alte interese politice, eu, un simplu om: Dan Cristian Popescu.

Mi-am dat seama în toți anii aceștia de ceea ce-mi doresc în viață și de ceea ce este cu adevărat important. În perioada cât am fost director al Direcţiei de Urbanism – Serviciul Publicitate din cadrul Primăriei Sectorului 2 (2002-2004) am realizat cât de ușor se semnează unele documente și cât de mult bine poți face unora oferindu-le, la cerere, autorizații de construcții pentru orice au ei nevoie. La urma urmei e foarte bine să-i ajuți pe alții. Pentru mai multe informații despre cât de mult ajutor pot oferi, accesați link-ul de AICI.

Am mai aflat în anii aceștia care au trecut, cât de bine e să nu faci nimic, dar să-ți creezi un aparat de propagandă care să împrăștie știri false sau nimicuri îmbrăcate în poleială ca să pară lucruri importante. Spre exemplu, de când sunt viceprimar al sectorului 2 am inițiat două hotărâri de consiliu de schimbare a numelor unui parc și al unei străzi, dar cel mai important, am vopsit copacii din parcul Lunca Florilor și am numit asta ARTĂ… 

Dar, dragii mei consilieri locali PSD, PER, USR, ALDE și PMP, acum câteva săptămâni, am avut o revelație. În timp ce dormeam, mi-a apărut aievea Sfântul Petru și mi-a spus că dacă vreau cu adevărat să ajung primar, trebuie să dau bani Bisericii. Altfel, degeaba voi continua să vopsesc copaci, că Dumnezeu nu va vedea cu adevărat eforturile mele.

Și iată-mă astfel, vin în fața voastră, cu expunerea din care reiese foarte clar că se construiește Catedrala Mântuirii Neamului, motiv de sine stătător pentru a aloca din bugetul sectorului 2 suma de 3 milioane de lei. 

Vă rog astfel, doar pe voi, consilierii locali PSD, PER, USR, ALDE și PMP, pentru că voturile colegilor din PNL și UNPR sunt deja asigurate, să mă ajutați, pe mine, un simplu om, Dan Cristian Popescu, să dau Bisericii acești bani și să votați, la următoarea ședință, propunerea mea de Hotărâre de Consiliu Local.

Vă asigur pe această cale, că banii cetățenilor vor ajunge într-un loc mai bun, vor fi folosiți eficient, Dumnezeu va vedea eforturile noastre și mă va ajuta, în 2020, să câștig mandatul de Primar la care visez de 12 ani. Cu ajutorul vostru, vom continua să ne rugăm ca alții să construiască spitale, creșe, școli și săli de sport.

Vă mulțumesc și sper că v-am convins! Nu uitați, Dan Cristian Popescu a dat, de la bugetul local, 3 milioane de lei pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului. Așa să ne ajute Dumnezeu!

Al vostru,

Cristi

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.