Model de colectare selectivă….

Și pentru că tot vorbim în ultima vreme de strategii de dezvoltare în sectorul 2, colectare selectivă a gunoiului și prelungirea contractului cu Supercom SA, m-am hotărât să vă arăt cum e astăzi strada pe care trec, aproape zilnic – Aleea Lungulețu.

Și dacă sunteți atenți, mașina de gunoi a trecut deja (tomberoanele sunt goale), normal fără a se sinchisi de maldărele aruncate lângă.

Că în sectorul 2 trăim într-o mizerie de nedescris și ne mănâncă șobolanii știm deja. Dar uite, ce nu știm, este cum se vor rezolva problemele acestea odată ce ni se va impune taxa de salubrizare? Sau cum se vor rezolva problemele acestea când vom începe să implementăm colectarea selectivă?

Eu nu înțeleg de ce punem mereu carul înaintea boilor. Eu zic să ne civilizăm mai întâi – să punem în funcțiune camerele Poliției Locale, să vină să dea amenzi usturătoare celor care aruncă la întâmplare, să avem polițiști locali care să patruleze zilnic, atât pe parcursul zilei, cât și noaptea și să-i amendeze pe cei care auncă gunoi pe jos, de la cea mai mică hârtie, până la saltele. Abia apoi, administrația locală poate implementa sisteme de colectare și selectare a deșeurilor. Până atunci, nu se va schimba nimic. Ba pardon, Supercom S.A. firma dezastru de salubrizare primește un nou contract în valoare de cel puțin 90 de milioane de lei, cât a fost precedentul…. 😦

2 gânduri despre “Model de colectare selectivă….

  1. Ce idioțenie. Pentru ce sunt plătiți ? Așa angajau mai bine roboți care merg din punctul A în punctul B pentru a colecta doar gunoaiele din tomberoane. S-a pus de multe ori problema colectării gunoiului, dar se pare că și aici suntem pe locul 1 🙂 … de la coadă.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.