Cine nu muncește nu greșește și e premiat!

Păi nu-i așa? Ați văzut voi vreodată pe unul care nu muncește să greșească? Și dacă nu greșește e dat de exemplu, e felicitat, e scos în față. Ăia care muncesc sunt mustrați și dați afară. E o regulă a pieței forței de muncă în România, pe care o știm cu toții și pe baza căreia mai facem, din când în când, haz de necaz. 🙂

Pe același principiu merg și prestatorii de servicii care au încheiate contracte cu Primăria Sectorului 2. Odată semnat contractul, dacă nu faci nimic, toată lumea e mulțumită și, prin act adițional, se prelungește la…..infinit.

Spre exemplu contractul de salubritate al Primăriei cu S.C. SUPERCOM S.A. Contractul are o vechime de aproape 20 de ani. Dacă anual Primăria plătește aproximativ 90 de milioane de lei pentru curățenia desăvârșită din sector, până acum s-au cheltuit cam 2 miliarde de lei.

Și pentru că nimeni nu greșește, nici la SUPERCOM, nici la Primărie, contractul a fost prelungit, în fiecare an. Ba chiar ieri, în ședința de Consiliu, a fost și indexat tariful. Adică acum va costa și mai mult curățenia. Nu de alta, dar știți cum e, în România e greu, condiții dificile, Institutul Național de Statistică a publicat un studiu care arată că s-au scumpit produsele, că au crescut salariile și amărâții ăștia de la SUPERCOM, respectiv multimiliardarul Ilie Ciuclea, nu își mai permit să iasă-n pierdere și nici să-și mai cumpere MAYBACH.

Și pentru că e greu de mult și au rezistat atâția ani doar cu 90 de milioane de lei anual, indexarea se va face cu 4,56% și se va aplica retroactiv de la 1 august 2018.

Acum nah, spuneți și voi, la cât de frumos și curat e în sectorul 2, pe străzi, în parcuri, de-ți vine să mănânci de pe jos, nu era normal așa ceva?

Foto de copertă e de AICI:

Un gând despre “Cine nu muncește nu greșește și e premiat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.