Realizarea #2

Am lansat pe blog, la un moment dat, #provocarea ASTA și cum evident m-am gândit la posibilitatea de a nu primi răspuns, mi-am făcut provizii de realizări.

Despre realizarea #1 am scris AICI

Astăzi vă propun o nouă realizare a viceprimarului Dan Cristian Popescu, viitor candidat pentru postul de primar al sectorului 2, la alegerile locale de anul viitor.

Nu am ales întâmplător această mare realizare a domniei sale, ci este fix în ton cu prelungirea contractului de salubrizare cu Supercom S.A., taxa de habitat și curățenia din sector.

În martie 2018, deci acum aproape un an, viceprimarul Dan Cristian Popescu propunea spre aprobare Consiliului Local o hotărâre privind spălarea mecanizată a carosabilului din sectorul 2. În vederea îndeplinirii acestei propuneri, autovehiculelor urma să li se interzică parcarea pe anumite artere pentru a permite curățarea în totalitate și în siguranță a asfaltului, mizeriei, gunoaielor, etc.

Cine urma să facă această operațiune? Firma care are contract de salubrizare cu sectorul 2, adică Supercom S.A. …. 🙂

Regulamentul parcării alternative urma să fie elaborat de către Poliția Locală sector 2 până la data de 1 iulie 2018, iar șoferii care nu respectau prevederile puteau primi amenzi de la 1 ianuarie 2019.

Acum că totul e în ordine, și că deja de 1 an de zile parcăm alternativ și e curățenie pe străzi, putem cu adevărat să-i mulțumim domnului viceprimar pentru inițiative, implicare și ducerea le bună îndeplinire a tuturor promisiunilor domniei sale. 😦

Chiar mă uitam astăzi la marginea șoselelor din #sectorul2 cât de murdare sunt bordurile, și câtă apă e strânsă. E o mizerie de nedescris acum că se topește zăpada care a ascuns gunoaie și resturi lăsate în urmă de gunoieri.

Este mai evidentă ca niciodată #realizarea viceprimarului Dan Cristian Popescu și profit de ocazie să-i spun așa:  3 ani, domnule viceprimar. Sunteți viceprimar de 3 ani…degeaba. 😦

În galeria de mai jos vă las Hotărârea Consiliului Local, dacă vreți s-o citiți. 😉

3 gânduri despre “Realizarea #2

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.