ADP Sector 2 – 1.550.000 de lei pentru 4 prestatori de servicii

Nu am mai răsfoit de mult execuțiile bugetare și contractele încheiate de Primăria sectorului 2 și instituțiile din subordinea Consiliului Local (CL) sector 2.

Dar cum mă plictiseam de dimineață…. 🙂 

Articolul ăsta nu e vreo mare investigație, dar nici nu am putut să las să treacă cu vederea faptul că din execuția bugetară a Administrației Domeniului Public (ADP) sector 2 ies în evidență cu adevărat doar plățile făcute către 4 prestatori de servicii. 3 sunt firme de pază și unul este un avocat care oferă servicii de asistență juridică.

Astfel, firmele Akyle Security, Ares Guard, Guard One și domnul avocat Cucu Ion încasează din bugetul public, lunar, un total de peste 1.550.000 de lei

În luna februarie 2019, execuția bugetară pe care o găsiți AICI arată că Akyle Security a încasat ~250.000 de lei, Ares Guard a încasat ~850.000 de lei, S.C. Guard One a încasat ~390.000 de lei, iar domnul avocat Cucu Ion a încasat 50.500 de lei.

Eu n-am o problemă acum că oamenii ăștia muncesc și e treaba lor cum își valorifică munca și serviciile pe care le prestează.

Eu am o problemă când mă uit la plățile pe care o instituție publică le face și văd că un avocat și 3 firme de pază sunt plătiți din bani publici mai mult decât sunt însumate facturile emise de RADET și Apa Nova pentru utilități.

Și de fapt, cea mai mare problemă o am cu faptul că baza legală de prestări servicii pentru aceștia este reprezentată de contracte subsecvente – deci fără licitație, precum și atribuirea directă – iar fără licitație.

Și fără niciun fel de supărare, atât firmele de pază, cât și domnul Cucu au contracte cu Primăria sectorului 2/instituțiile din subordinea CL 2 de pe vremea fostului primar Onțanu. Cred că e timpul totuși ca măcar unele lucruri să înceapă să se așeze în sectorul ăsta. Măcar unele…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.