Troc marca Dan Cristian Popescu – Vă fac parcare, dar vă tai copacii

Vreți locuri de parcare? Vă fac eu locuri de parcare, dar voi tăia niște copaci pentru asta.

Pe surse, am aflat că, aflat în campanie electorală pentru a-și salva imaginea după ce a susținut introducerea taxei de habitat, viceprimarul Dan Cristian Popescu a făcut baie de mulțime în zona Aleea Lungulețu.

Oamenii au început să i se plângă: e mare taxa de habitat, e mizerie pe drumuri, nu faceți nimic pentru noi, nici locuri de parcare nu avem….

Și pentru că cel mai ușor e să dai săracului ce-ți cere și-ți va rămâne îndatorat pe viață, viceprimarul Dan Cristian Popescu, în a cărui coordonare se află Administrația Domeniului Public sector 2, a ordonat să se facă parcare.

Astfel, pentru a mulțumi și a închide gura la 15 „săraci” care, desigur, îl vor vota, Dan Cristian Popescu a hotărât tăierea copacilor de pe Aleea Lungulețu. Am rămas așadar fără oxigen și fără viață. Oamenii au ieșit în stradă. Persoanelor în vârstă care stau acolo de peste 50 de ani li s-a făcut rău. Și ce dacă? El își respectă promisiunile…. 😦

Disclaimer: Informațiile legate de persoana viceprimarului sunt primite exclusiv pe surse și aștept un punct de vedere din partea domniei sale ca drept la replică, pe care îl voi publica pe blog.

4 gânduri despre “Troc marca Dan Cristian Popescu – Vă fac parcare, dar vă tai copacii

 1. Nu este chiar așa. Din cei 10 copaci tăiați, 8 erau putrezi pe interior,fiind un real pericol.Am fost acolo,i-am văzut. Credeti-ma, nu o sa fim de acord cu amenajarea unei parcări. In câteva zile, o sa depunem o adresă la primărie în acest scop.

  Apreciază

 2. Și totuși care este soluția?

  Nu se pot da reguli absolute (ex. „de azi înainte nu se mai taie nici un copac”) pentru că nu au făcut bine niciodată. Cred că e nevoie de cumpătare.

  Cunosc oameni care aveau același discurs până în momentul în care locurile de parcare au fost chiar pentru ei… cei mai vocali. De atunci nu mai apără „verdele”…

  În București de ex. sunt foarte mulți duzi (îmbrăcați de beton, în drumul oamenilor)… din punctul meu de vedere ar trebui tăiați pentru că fac o mizerie de nedescris.

  Există mici spații verzi printre blocuri (nu vorbim de parcuri) unde ar trebui „reorganizată” zona pentru că renunțând la câțiva copaci/puțin spațiu verde se pot face parcări.

  Eu o văd ca pe un „rău necesar”. Nu poți cere în același timp și parcări și spații verzi între blocuri.

  Un exemplu – https://goo.gl/maps/EPyUgUJPNvbiQZwVA – Vienna, Austria – prin centru… ce se vede: acolo unde este parc este parc în rest nici pic de verde.

  La noi încă se poate găsi un echilibru.
  Dar cu dialog… nu cu decizii de sus…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.