Gata, avem primar nou la sectorul 2. Pardon, e vechi

Și acum că Neculai Onțanu și-a anunțat candidatura pentru ocuparea locului de primar al sectorului 2, la alegerile locale din iunie, ne-am liniștit. Cunoscând deci câștigătorul detașat al alegerilor, ne putem ocupa și de lucruri importante și putem lăsa deoparte campania electorală. Nimeni, dar nimeni nu-i va sta fostului primar în cale. 

”Candidez pentru că Sectorul 2 al Capitalei a fost lăsat în paragină. Merg pe stradă şi mă roagă oamenii să mă întorc, pentru că actuala administraţie şi-a bătut joc de locuitorii Sectorului 2 al Capitalei. De la salubrizare, până la investiţii, edilii actuali nu au făcut nimic. Când voi reveni la Primarie, primul lucru pe care il propun va fi anularea taxei de habitat, o aberaţie din punctul meu de vedere. Al doilea lucru va fi să propun continuarea proiectelor de infrastructură lăsate de mine şi neterminate de actuala administraţie. Pasaje rutiere, reabilitarea şcoliilor şi continuarea anvelopării blocurilor”, a declarat Neculai Onţanu la lansarea candidaturii, citat de www.news.ro.

Timp de 4 mandate, Onțanu a măscărit lucruri în Primărie, potrivit unor surse apropiate lui, a nășit jumătate din angajați. A încheiat contracte păguboase (Supercom este contractul lui), a eliberat autorizații de construcție ilegale, pe care tot el, ulterior, le-a anulat în urma unor procese, a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită de la Cristi Borcea pentru promisiunea de reconstituire a dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri ce totalizau 83.500 mp, situate pe raza sectorului 2. 

Dar vedeți voi, Onțanu nu e orișicine. E vulpoi bătrân, cu multă experiență. Onțanu făcea băi de mulțime, ieșea în stradă se vedea cu oamenii, le strângea mâna. Mergea la slujbă la biserică, se închina lui Dumnezeu în fața mulțimii, să fie văzut, a pus panseluțe cât pentru următorii 200 de ani, a făcut fântâni cu apă potabilă și organiza cele mai „beton” târguri cu mici și bere unde totul era gratis, nu ca acum.

Oamenii nu-s interesați de detalii, oamenii sunt superficiali și uită repede. Atât vă spun, să ne liniștim, avem deja un nou primar, ba e vechi, pardon.

Foto e de AICI:

Un gând despre “Gata, avem primar nou la sectorul 2. Pardon, e vechi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.