Cum să arunci atât gunoi într-o noapte?

În această dimineață, în stația de autobuz de pe Șoseaua Mihai Bravu, la intersecția cu Șoseaua Iancului, am găsit un deal de gunoi.

Ceea ce cred este că proprietarii unui magazin din zonă au golit spațiul de mobilă și mizerie și au lăsat gunoiul unde au apucat. Nu de alta, dar se știe că domeniul public al sectorului 2 este o groapă comună de gunoi, nu-i așa? 😦

Dar eu altceva nu-mi explic. Unde sunt polițiștii ăia locali care patrulează neobosit pe străzi? Nu a văzut nimeni din zonă nimic să facă scandal și să trimită o sesizare? Nu ne mai pasă deloc de ceea ce se întâmplă lângă noi? Am amuțit? Cum să verși atât gunoi într-un singur loc și nimeni să nu-ți facă nimic? Cum?

Nu poți, sincer vă spun, într-o mare de nesimțire, să faci niciodată ordine. Așa ceva nu trebuie să-și mai permită nimeni niciodată să facă. Pe bune, pentru un asemenea gest, amenda e prea puțin, eu l-aș pune să facă pușcărie, o lună de privare de libertate și apoi un an de muncă în folosul comunității la curățat străzi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.