Țiplă

Asta îmi place la mine în sector. Totul e țiplă. Belea, vă zic. Mai ales acum că a venit iarna, totul e alb și strălucitor, o atmosferă de vis.

Sunt multe blocuri aflate în plin proces de reabilitare termică. Lucru foarte bun, început pe vremea lui Onțanu și continuat în mandatul lui Toader. Norocul multora dintre noi, la propriu, nu glumesc, a fost campania înflăcărată a lui Dan Cristian Popescu care a grăbit lucrurile și a organizat bine licitațiile, astfel încât un lot impresionant de blocuri e aproape terminat acum în plină iarnă, cu lucrări începute în iulie. Și parcă simt c-ar trebui să-i mulțumesc, nu de alta dar, la cum mă încălzesc zilele astea deschizând ușa la frigider, dacă nu era nici anvelopat blocul, cumpăram cred și-un congelator… 🙂

În fine, lăsând gluma și plânsul de milă la o parte, pe Șoseaua Iancului, în apropiere de intersecția cu Măgura Vulturului se află în plin proces de reabilitare un bloc. Firma care a câștigat licitația a subcontractat probabil unei alte firme, care a subcontractat alteia, care sigur n-a auzit niciodată de disciplină în construcții. Și cum Poliția Locală, Administrația Domeniului Public și Primăria de sector au treabă multă cu reorganizarea și digitalizarea, nici nu vor afla vreodată.

Oricum, e bine că se păstrează curățenia și că muncitorii au grijă de confortul oamenilor, de aspectul general al trotuarelor și mai ales că respectă normele de curățenie în vigoare. 

A, și să nu uit, sigur contractul de reabilitare termică prevede și reparațiile la trotuar și refacerea spațiului verde la terminarea lucrărilor. 🙂

Mulțumesc Alex pentru fotografii!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.