S-a sucit cu Doamna Ghica. Nu mai are bani

M-am c-am săturat de sucelile primarului general al Capitalei și tare mi-e teamă că atitudinea asta a lui o să coste mult Bucureștiul. 

Acum o lună și jumătate, speriată de ideea că nu se mai lucrează de mult la Pasajul Doamna Ghica, am transmis Primăriei Municipiului București o cerere de informații de interes public referitoare la această investiție, inclusiv data preconizată de finalizare a lucrărilor și, în mod expres, am solicitat să știu dacă sunt prevăzuți bani în bugetul pe 2021, pentru terminarea acestora. Am publicat articolul AICI:

Primăria Generală, prin Direcția Asistență Tehnică și Juridică, a răspuns că sunt banii prevăzuți în bugetul pe 2021, iar lucrarea de investiții va fi gata în luna iunie a acestui an.

Și uite că după o lună de când banii erau prevăzuți în buget și totul bine pentru o investiție extrem de necesară în zona Ghica-Tei-Colentina, au dispărut banii. Domnul Nicușor Dan poartă discuții cu primarul sectorului 2 pentru preluare, doar că Primăria Sectorului 2 chiar nu are și nu avea cum să aibă prevăzuți bani pentru finalizarea pasajului în 2021, din moment ce investiția era a Primăriei Generale. Doar o minune, sau diminuarea gravă de la alte capitole ar face asta posibilă anul acesta.

Potrivit economica.net, pe 1 martie a.c., primarul general al Capitalei Nicușor Dan anunța că “Pentru lucrarea de la intersecţia Doamna Ghica suntem în discuţii pentru ca aceste lucrări să fie realizate fie de Compania Naţională de Investiţii (CNI), fie de primăria de sector. Nu este normal ca bucureştenii să sufere pentru că există nişte datorii pe care le are Primăria Capitalei“, a declarat atunci Nicuşor Dan.

Luni, 15 martie a.c., Nicușor Dan a declarat că a avut  o discuţie cu primarul de la Sectorul 2, care şi-a arătat disponibiltatea de a prelua proiectul Pasajului Doamna Ghica, însă cei doi urmează să mai discute pe marginea acestui subiect, așa cum se arată în articolul publicat de economica.net.

Așa că, și dacă se vor înțelege între ei…..transfer, achiziții noi, firmă nouă, etc…….Deci, la revedere Doamna Ghica anul ăsta. 

Foto de copertă e de la http://www.pressone.ro, AICI:

2 gânduri despre “S-a sucit cu Doamna Ghica. Nu mai are bani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.