Astăzi e cu zâmbet

A venit toamna. O toamnă blândă, frumoasă, care îndeamnă la plimbări și visare. Și e timpul să „cetățenim” din nou.

M-am bucurat să văd că dorințele se împlinesc și, acolo unde e voință, lucrurile se pot schimba în bine.

V-am mai povestit că cel mai apropiat parc de casa mea este Parcul Național. Un parc uitat de vreme, de modernizare, de planuri, un parc unde parcă totul a rămas în loc din vremea copilăriei mele. Zilele trecute însă am văzut că, undeva, o promisiune s-a transformat în realitate. Lacul a fost asanat și e limpede și curat, o plăcere să stai să-i privești luciul și să urmărești cum, din când în când, mai sare un pește, zglobiu și zăpăcit.

Știu că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar lacul acesta e dovada că există colaborare, dorință și capacitate. Parcul e la fel de sărăcăcios și trist. Aleile sunt neîngrijite și locurile de joacă pentru copii asemenea. Iarba e uscată, bordurile rupte, insula e în continuare abandonată, dar am speranță că locul nu e uitat.

M-aș bucura să vedem în acest prim pas făcut de Primăria sectorului 2 în colaborare cu Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti, prin decizia de a curăța lacul, o rază de speranță și dorința de a face lucruri bune. Mie îmi plac știrile bune, sunt cele care ne curăță și ne arată că mereu sunt soluții și putem fi bine, acasă, în comunitate și la noi în țară.

Astăzi e cu zâmbet!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.