Poliția Locală și angajații ei obosiți

Acțiune amplă astăzi a Poliției Locale Sector 2, pe strada Herța, secțiunea situată în dreptul magazinului Kaufland Pantelimon.

Dimineață, strada era complet blocată, fără posibilitatea de acces dinspre bulevardul Chișinău, sau Șoseaua Pantelimon, la fața locului fiind prezente mai multe autoturisme ale Poliției Locale sector 2, precum și o autospecială care ridica vehiculele parcate la marginea trotuarului dinspre magazinul Kaufland.

Pentru a verifica informația, am sunat la Poliția Locală a Sectorului 2, o instituție viciată din punctul meu de vedere care are nevoie de restructurare masivă la nivelul personalului, o instituție care de-a lungul timpului nu a arătat altceva decât dezinteres față de nevoile cetățenilor și unde au fost angajați mulți incompetenți, cu salarii mult peste nivelul lor de cunoștințe, pregătire profesională și bun simț.

Din centrală, mi s-a făcut legătura la Serviciul Circulație, unde am discutat cu un angajat nepregătit, pe care l-am deranjat de la „cafeluță”. Pe scurt, ca să nu-l umplu de respect, am aflat de la el că nu crede că este o acțiune a Poliției Locale sector 2, că cel mai probabil este a Poliției Locale a Municipiului București, că nu are detalii, dar dacă ar fi cumva a Poliției Localle sector 2, atunci sigur se ridică mașinile care nu au ITP valabil. L-am rugat totuși să verifice această informație fiindcă e important să nu dezinformăm și că voi scrie un material pe tema asta și ar fi bine să știm dacă e așa, ca să ne putem ajuta reciproc – oamenii să știe și Poliția Locală să fie proactivă, nu reactivă.

„Haideți doamnă că o lungim prea mult, sunați la Relații cu Publicul că eu nu știu, înțelegeți?” După ce i-am spus că înțeleg foarte bine, dat fiind că vorbesc românește, mi-a spus că se bucură că vorbesc românește…. 😦

Am închis, am revenit în centrală, unde mi s-a făcut legătura la Relații Publice. Și pentru că țara asta așa este, cu poli opuși ai respectului față de cetățean, prin comparație cu colegul ei de la Serviciul Circulație, un obosit needucat, am discutat cu o doamnă extraordinară, care s-a prezentat, a luat legătura cu superiorii ierarhici, s-a interesat și m-a sunat înapoi în 5 minute.

„Da, este o acțiune a Administrației Domeniului Public sector 2, sunt lucrări în zonă, s-a cerut sprijinul Poliției Locale a sectorului 2, Serviciul Circulație, în vederea relocării a 3 autoturisme până la finalizarea lucrărilor. În maxim 3 ore se va termina totul și circulația va reveni la normal.”

În concluzie, până când instituțiile publice nu se curăță de toți neaveniții care mănăncă o pâine din bani publici doar ca să nu fie de niciun ajutor, să nu știe nimic și nici să nu ajute în vreun fel, noi „ăștia proștii” care interacționăm cu ei, nici nu vom putea schimba vreodată impresia despre calitatea și profesionalismul instituțiilor pe care le reprezintă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.