Te sărutăm, dar lasă-ne!

Radu Mihaiu este primarul meu și al vostru, al tuturor celor care locuim în sectorul 2 al capitalei.

Da, este primarul meu, deși nu cred că m-am simțit, vreodată, mai puțin reprezentată de un ales local, cum simt în legătură cu domnia sa.

De când a fost ales primar, domnul Mihaiu se comportă ca și cum ar fi primit o bucată de pământ pe care o exploatează cum dorește el, fără consultări, fără normative, fără autorizații….Mie mi se pare că primarul meu are el niște idei. Și bune, rele, cum or fi, el trebuie să le implementeze.

La fel și cu sistemul kiss&ride pe care își propune să-l implementeze în dreptul școlilor.

Eu sper să nu apuce să facă asta, ba chiar pe cel implementat deja la Școala nr. 58 să-l desființeze.

Vă explic: am trecut astăzi pe strada Pescărușului, prin fața școlii nr. 58, într-o zi fără trafic, dimineața. Groaznic! Totul este parcă rupt dintr-un coșmar.

Strada cu sens unic s-a îngustat teribil, gardul despărțitor este fix pe mijlocul străzii, noaptea nu-l vezi, intri direct în el. În zile cu trafic și aglomerație nici nu vreau să mă gândesc cum va fi, indiferent dacă ai de lăsat copil la școală, sau pur și simplu ai drum pe acolo.

Ceea ce mi se pare însă extrem de periculos este că, dacă e nevoie ca o autospecială de pompieri să intre pe strada aceea, va fi imposibil. Este valabil și pentru mașini de intervenție, sau chiar și cele ale operatorului de salubritate. Pur și simplu nu e loc. Cine o fi dat oare autorizațiile pentru porcăria asta? Radu Mihaiu?

Mai mult, pentru că e primarul meu și al tuturor, nu a consultat asociațiile de proprietari cu privire la utilitatea proiectului și modul de implementare, ba chiar le-a și desființat 20 de locuri de parcare. Oamenii încearcă acum să oprească acest abuz și se unesc să demareze acțiuni comune împotriva proiectului.

Dar eu știu sigur că primarul va găsi alte soluții: va interzice parcarea în zonă, ba chiar posibil să recomande totuși achiziția de elicoptere pentru cei care au treabă în zonă, face el un program rapid de vouchere de reducere, sau ceva….că doar am zis, și-a luat tarla și o exploatează cum visează el.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.