Maestrul grădinăritului!

Maestrul grădinăritului lovește din nou, de data aceasta în zona Baicului. 

Domnul Primar Neculai Onțanu, din dragoste nemărginită pentru telespectatorii sectorului 2, va amenaja un spațiu verde pe Strada Paharnicul Turturea (vizavi de Lidl, lângă blocurile acelea noi – Ghica Residence).

Astfel, 900mp de teren vor fi reamenajați, săpați, decorați cu arbori și arbuști, mai mari sau mai mici, după buget și posibilități. Probabil va fi montată acolo și o fântână arteziană, pentru bucuria sufletului domnului Primar Onțanu, mare iubitor al decorațiunilor stropitoare.

adresa ADP2 TURTUREA

M-am uitat pe Google Maps și vă adaug spre informare câteva cadre foto ale spațiului care urmează a fi amenajat.

turturea 1turturea 2turturea 3

Mie mi se pare spațiul ideal pentru a crea noi spații de parcare. 900 mp pot fi compartimentați astfel încât să faci și zonă verde (să poți cumpăra de la prietenii tăi de partid câți copaci vrei), dar să creezi și locuri de parcare de reședință, care să-ți aducă bani la buget de la proprietarii de apartamente din zonă.

Mai rău știți ce e? Că în ședința de consiliu local despre care v-am povestit aici, s-a discutat despre suprafața de 900 mp ca urmând să fie transformată în parc. Eu prin parc înțeleg un spațiu cu bănci, loc de joacă pentru copii etc. În niciun caz nu înțeleg 3 arbuști și patru brazi. Una vorbim, alta facem, nu contează, nu ne interesează, dar oare cine vă mai votează? 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.