Ăștia tineri, mai lăsați ipocrizia!

Am avea pretenția de la cei tineri să fie mai naturali, mai plini de adevăr și de frumusețe. Tinerețea aduce cu sine aer curat și speranță de mai bine. 

Din păcate, politica românească dovedește contrariul celor sus-afirmate. Cei tineri sunt asemenea celor bătrâni: orgolioși, impostori, ipocriți și urât mirositori. Eu nu înțeleg de ce nu încercăm, odată pentru totdeauna, să rupem barierele acestei inculturi. Cei tineri au ocazii mii să fie altfel. Dar nu, ei se lasă conduși din spate de cei bătrâni, sau mai rău adoptă modele și metode vechi din proprie inițiativă. Sunt lipsiți de curaj și de motivație și cel mai adesea scopul lor politic este unul personal și nu unul colectiv care să implice tineri și credințe proaspete.

Suntem în secolul 21, tinerii se organizează pe rețele de socializare, avem grupuri de inițiativă civică active la nivel de sectoare, avem organizații neguvernamentale care se implică în bunul mers al comunităților, avem atât de multe țeluri comune și atât de multe schimbări de făcut. Dar nu, tinerii politicieni rămân angrenați în tarele trecutului. Ba mai mult, sunt plini de ipocrizie și necunoaștere.

Știți deja că nu-mi place Dan Cristian Popescu. Am scris despre el AICIAICI și AICI. Și o să mai scriu. 🙂

În general mi-e indiferent omul. Mă distrează pe alături și-mi oferă material de blog. (îi mulțumesc pentru asta) Și uite, omul se dezvoltă și începe să se arate: îl deranjează concurența, e ipocrit.

Vorbește la el pe pagina de Facebook despre înlăturarea comuniștilor din sectorul 2 (?!), îl deranjează lupta internă în Partidul Național Liberal pentru desemnarea unui candidat la Primăria Sectorului 2 (oricât de josnică ar fi, această luptă dă dovadă de un strop de democrație nu ca la alegerile pentru șefia PSD, plus că noi alegătorii nu avem nevoie de picanterii și bârfă ieftină, ci de fapte).

DCP FB

Așa că, apropo de înlăturarea comuniștilor (care or fi ăia și ce-o fi vrut să spună cu asta, nu știu), mie mi se pare că a început cu acuze și jigniri aiurea și asta spune ceva depre cum știe să gestioneze crize domnul deputat, care se dorește a fi Primar la sectorul 2. Vă dați seama cum o să fie când o să îndrăznim să-i spunem, ca cetățeni, ceva ce nu-i convine dacă va ajunge Primar (Doamne ferește!): „Stai jos arogantule, comunistule!” „Ieși domnule afară cu ideile matale!

Cu toate acestea, cu toți comuniștii domniei sale și cu tot tam-tam-ul ieftin pe care-l face la adresa actualului Primar, Neculai Onțanu (că face pomeni, că îndulcește pensionarii, că nu promovează tinerii și nevoile lor etc), iată cu ce se ocupă domnul viitor candidat la Primăria Sectorului 2, în timpul liber: stă de vorbă cu tinerii. Ipocrizie sau ce? 🙂

12068964_1659394270967911_3048769000381249995_o12091221_1659394274301244_8598244962456840652_o

Sursă foto: angajații domnului deputat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.