Vara la păcănele, iarna la mall

Și chiar mă gândeam că nu am mai scris de mult pe blog. Ptiu, era să deochi autoritățile publice locale din sectorul 2 – ce mișto au început să meargă lucrurile, nu mai am subiecte… 🙂 În fine, ăsta nu e un lucru bun pentru un blogger, dar nah, interesul meu este să funcționeze bine lucrurile, să existe colaborare cu cetățenii.

Și uite cum primesc eu semne, de sus, e clar. 🙂

Ieri seară, pe la ora 19.30, ajung eu în parcare, dau să bag mașina și abia dacă am reușit să mă strecor pe locul meu. Parcată aiurea, strâmb și ilegal era o dubiță a Poliției Locale Sector 2. 

20170213_191026 20170213_191046 20170213_191110

20170213_191223Eu fericită, m-am gândit: ce bine, au venit să verifice o situație, să-i felicit, să-i întreb ce mai e nou prin zonă și cu ocazia aceasta să-i rog să-și așeze mai bine mașina, să mă parchez și eu ca omul, nu câș, ca trepanații. 🙂

Și uite cum m-am uitat eu lung după oamenii legii….m-am uitat în parbriz după un număr de telefon, i-am căutat în zonă…hmmm. Nu i-am găsit. 

Mi-a părut rău. Eu sincer îi apreciez pe oamenii ăștia – chiar sunt foarte drăguți și (mi se pare) își fac treaba. Dar, nu e ok să vii să parchezi într-o parcare ADP Sector 2 și să pleci, chiar dacă ești la datorie. Nu e ok să parchezi într-o parcare ADP Sector 2 și să nu lași date de contact. Nu e ok să parchezi aproape pe 2 locuri, într-o parcare ADP, cu plată. 

Nu e civic, nu e elegant, nu e legal să faci asta. Dacă erau pe locul meu, eu sunam Poliția Locală să vină să îi amendeze. 🙂 Chiar, în situația dată, cum se procedează? 🙂

PS 1: Și mai e ceva, sper din tot sufletul, că polițiștii locali erau undeva cu treabă, nu la Mega Mall la film sau la Kaufland la cumpărături. 

PS 2: Nu e prima oară când echipaje ale Poliției Locale parchează pe locuri ADP fără a putea fi contactate. AICI, un articol mai vechi, asemănător.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.