Deeee ceeeeee? De ce, de ce, de ce?

Știți filmele alea proaste americane în care personajul negativ este în sfârșit pedepsit și îngenunchează strigând puternic: „why? why?” ? Le știți? 🙂

Ca personajul ăla rău m-am simțit și eu astăzi. M-au omorât oamenii ăștia din Primăria sectorului 2 și declar, cu mâna pe inimă, că numai Cel de sus cred că-i mai poate înțelege pentru că eu una încep să mă întreb dacă nu cumva Primăria e un loc de joacă unde trebuie să cheltuim niște bani și atât.

În sectorul 2, Primăria a instalat, acum „100 de ani”, printr-un proiect pe fonduri europene, 9 infochioșcuri. Niște porcării de ecrane care teoretic conțin diverse informații despre sector, autoritatea locală, spectacole, etc. Porcăriile astea de ecrane sunt conectate la net, altfel cum să funcționeze? Porcăriile astea consumă energie electrică și pentru că se strică des și funcționează ca niște calculatoare, au nevoie și de întreținere – alte contracte, alți bani. Infoporcăriile astea sunt 90% din timp stricate, nu funcționează iarna, la temperaturi scăzute, eu nu am văzut niciodată pe nimeni la ele, au ecranele sparte, colorate cu grafitti, sunt vandalizate, etc.

Singurul terminal infoporcărie care are o oarecare utilitate este cel din sediul Primăriei, ca să-ți mai pierzi timpul când aștepți să intri pe la vreo audiență. 

infochioscuriCu toate că eu sunt convinsă că Primarul știe că infoporcăriile sunt absolut inutile și la fel știu și responsabilii de contracte, Primăria continuă să achiziționeze servicii pentru acestea. Acum, a aruncat în SEAP documentația pentru achiziția de servicii de furnizare Internet. Și cum ne jucăm cu banii, dăm 13.000 de lei ca să avem Internet în niște aparate nefuncționale peste 90% din timp.

valoare-info

De ce? De ceeee? De ceeeeee? Adică uite, vă rog eu frumos că tot se citește blogul ăsta și prin Primărie, dați voi un răspuns cu motivația menținerii acestor infochioșcuri și necesitatea achiziției de servicii pentru ele. Promit să-l public, integral! 

Până atunci, vă las AICI, AICI, AICI și AICI cu articole mai vechi pe subiectul ăsta, de pe vremea lui Onțanu, care parcă a lăsat cu literă de lege în Primărie să fie continuate toate ideile lui. Of. 😦

PS: Comparația cu omul rău de la început e, v-ați dat seama sper, pentru că în „războiul” meu cu Primăria Sectorului 2 eu sunt evident personajul negativ, adică evident. 🙂 Ei sunt perfecți și eu n-am ce face decât să scriu despre ei. 😉

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.