Să curețe cineva și realitatea Primarului

Realitățile Primarului sectorului 2 sunt unele și realitățile sectorului sunt cu totul altele. E un adevăr care poate părea răutăcios formulat, dacă dovezile n-ar fi atât de evidente.

Asta e realitatea Primarului Onțanu:

foisorul curatenie

Realitatea sectorului 2 arăta, astăzi dimineață, ora 9.30, în zona Piața Iancului, așa:

20151022_09414020151022_09414620151022_09421120151022_094339

Maldărele de gunoi lăsate de comercianții ambulanți din zonă tronau chiar în dreptul coșurilor de gunoi ale Supercom S.A., firma de salubritate a domnului Ilie Ciuclea, prieten al domnului Neculai Onțanu și fost vicepreședinte al UNPR.

Eu am scris mult pe tema Supercom S.A. (Aici, Aici și Aici) și lucrurile, o perioadă, au fost mai bune în zona străzii Herța, apoi din nou mizerie, apoi am scris din nou, apoi iar curat, apoi iar mizerie. Mie mi-e foarte clar. Firma lui Ilie Ciuclea încasează zeci de milioane de lei de la bugetul public local ca să curețe doar când e sesizată. E corect? Nu e corect….

2 gânduri despre “Să curețe cineva și realitatea Primarului

  1. Și prin sectorul 3 sunt zone de genul… văzusem ceva din treacăt… Nu e o noutate că la noi nu își dă nimeni interesul. Problema gunoaielor e foarte dezbătută .. mai ales de când mai nou citez din Mediafax „Regiunea Liguria caută în străinătate soluţii pentru transportarea deşeurilor, inclusiv în sudul Franţei şi în România, pentru că, începând din 31 decembrie, regiunea Piemonte nu le va mai accepta şi trebuie să găsim soluţii pentru a evita o situaţie de urgenţă” … adică vom deveni și groapa de gunoi a altora 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.