Audiența și Răspunsurile (Partea a II-a)

Astăzi, Partea a II-a din experiența mea cu Audiența solicitată Primarului sectorului 2 care nu acordă audiențe cetățenilor, pentru că el nu acordă audiențe din principiu și nu ar vrea să se expună riscului ca la audiența pe care nu o acordă să fie întrebat lucruri despre care să nu poată vorbi pentru că nu știe, sau despre care a mințit la un moment dat, sau pe care le tot promite și nu le face.

În Partea I a experienței v-am povestit despre abureala cu parcările din sectorul 2 și toată infrastructura pe care Primarul Onțanu o stăpânește foarte bine pe hârtie și atât. 

Acum, vom povesti despre abureala curățeniei din sectorul 2, unde șef la mături este Ilie Ciuclea, un cunoscut om de afaceri, prieten al Primarului Onțanu și fost vicepreședinte al UNPR. Despre contractul cu Supercom SA, am scris mult pe blog. Detalii găsiți AICI, AICI, AICI și AICIPatronul Supercom SA este cel mai bine cunoscut urmare contractului de „hinghereală” de mașini din sectorul 2.

Așadar, noi, cetățenii sectorului 2, știm cum arată sectorul în care locuim și cât e de murdar și că străzile din spatele blocurilor nu sunt niciodată deszăpezite. Noi știm. Primarul Onțanu nu știe. Pentru el, imaginile de mai jos sunt pură ficțiune. Sunt eu o rea și de fapt nu văd floricelele și ghioceii. 🙂

20151022_09433920151022_09414020150916_09250020150824_172534

20150108_15560920150108_155452

Așadar, unul din subiectele pe care doream să le discut cu Primarul sectorului 2 la Audiența pe care am solicitat-o și pe care nu mi-a acordat-o, pentru că el nu acordă audiențe, era acela al planului de salubrizare și contractului încheiat cu prietenul dumnealui, domnul Ciuclea.

Și pentru că nu mi-a acordat o audiență și mi-a cerut să-i trimit întrebări la care i-a pus pe subalternii dumnealui să răspundă, iată:

Ce-am cerut:

salubrizare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce-am primit:

R 1 supercomR 2 supercom

Deci, ca să înțelegem pe foarte scurt, să nu ne batem prea mult capul cu realitățile SF ale Primarului:

  • Inspectorii de Gospodărire Comunală, angajați ai Primăriei Sectorului 2, trebuie dați afară toți pentru că ei monitorizează, conform răspunsului de mai sus, deszăpezirea în sectorul 2, pe străzile pe care nu circulă mijloace de transport în comun. Având în vedere halul în care arată, iarnă de iarnă aceste străzi, e clar că inspectorii nu-și fac treaba, deci trebuie dați afară.
  • Comandamentul de salubrizare al Primăriei Sector 2 trebuie desființat. În răspunsul Primăriei se face referire la acest comandament ca salvatorul situației în cazuri de urgență. Ori se știe foarte bine că salvatori în cazurile de urgență sunt tot cetățenii care ies cu lopeți și târnăcoape să înlăture șanțurile de gheață care se formează pe străzile pentru care Supercom SA primește bani să le deszăpezească, dar nu o face.
  • Inspectorii de Gospodărire Comunală, menționați mai sus, ar trebui încă o dată dați afară pentru că tot ei semnează zilnic fișe prin care se jură și-și asumă că Supercom SA a făcut curățenie, iar sectorul 2 arată ca în pozele de mai sus.
  • Programul de salubrizare asumat prin contractul semnat cu Supercom SA stabilește vidanjarea coșurilor de gunoi de două ori pe zi. Aici am râs. Atât. 

Să concluzionăm:

Primăria Sectorului 2 a încheiat un contract păgubos cu Supercom SA pentru salubrizare. Supercom SA primește de la bugetul local, conform contractului nr. 1128/25.10.1999, prelungit prin acte adiționale, suma de aproximativ 4 milioane 300 de mii de lei (1 milion de euro), pentru ca sectorul 2 să fie mereu plin de zăpadă și plin de praf.

Bun așa, nu? Știu, domnule Primar, nici eu nu m-aș primi în audiență dacă aș ști că ar trebui să vorbesc cu mine despre astfel de contracte.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.