Sunt atât de fericită!

Am avut atât de multe pe cap săptămâna trecută că nici nu mai știu ce am făcut, când  și cum de am reușit să trec peste toate cu bine. Dar am reușit și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta.

Vă cer iertare că nu am mai scris de mult pe blog și nu v-am mai dat vești despre perfecta administrație a sectorului 2, dar acesta a fost compromisul pe care a trebuit să-l fac între atâtea responsabilități și probleme. Uite însă că viața ne răsplătește pe noi ăștia bătăioșii. Chiar dacă ne luptăm mult pentru reușitele noastre, chiar dacă începem să numărăm firele albe, reușita vine până la urmă, iar gustul este atât de dulce.

Să vă povestesc: pe 15 octombrie, am solicitat o audiență primarului sectorului 2, domnul Neculai Onțanu. AICI textul pe care l-am scris atunci. Îmi doream, cu ocazia audienței, să discut cu dumnealui, în principal, problema construcției unei parcări ADP promisă din anul 2013 și situația mizeriei îngrozitoare din sector. Restul era problematică de umplutură, trebuie să recunosc. 🙂

Dat fiind că se știe foarte bine, pe surse, că primarul sectorului 2 NU acordă audiențe, așteptările mele legate de o posibilă întâlnire cu dumnealui erau nerealiste. Totuși, primarul sectorului 2 a făcut un lucru bun. Mi-a cerut să transmit întrebările și a rugat angajații Primăriei să-mi formuleze răspunsuri. Detaliile despre care am scris la acea vreme sunt în articolele publicate AICI și AICI.

Părerea de rău a rămas în continuare legată de subiectul meu de suflet: construcția unei parcări ADP care să poată repara neajunsurile create proprietarilor de locuri în parcarea ADP desființată abuziv în anul 2012, odată cu eliberarea autorizației de construcție a hypermarketului Kaufland Pantelimon.

Iată ce scriam în unul din articolele trecute:

În anul 2012, ADP sector 2 a desființat, cu nesimțire, o parcare de reședință care avea aproximativ 40 de locuri de parcare. Acea parcare a fost „dăruită” lanțului de hypermarketuri Kaufland pentru a face propria sa parcare, destinată exclusiv clienților magazinului. M-am zbătut la acea vreme cu toate puterile și am creat o isterie civică pentru a putea recupera măcar jumătate din locurile care erau prevăzute în parcarea desființată.

Urmare presiunilor, ADP 2 a încheiat un protocol cu hypermarketul Kaufland Pantelimon pentru a ne concesiona 15 locuri în parcarea lor. Restul de locuri până la 40 urmând să fie reconstruite într-un spațiu viran din Herța, unde oricum se parchează mașini alandala și cum se apucă. Și ca să înțelegeți cum stau lucrurile, în 2013, ADP 2 cerea certificat de urbanism Primăriei sectorului 2, ca să traseze niște locuri de parcare. (!?) Abia în 2015, deci le-a luat 2 ani, documentația pentru trasarea unor locuri de parcare a fost finalizată. (?!) Urmează eliberarea autorizației pentru trasarea unor locuri de parcare. (!?) Probabil va mai dura încă 2 ani….Dar stau liniștită pentru că Primăria mă anunță că are bani prevăzuți în buget….Mai bine ne lasă pe noi, că de-o bidinea și de niște vopsea, facem rost mai repede….

Astăzi, în drum spre mașină, mi s-au luminat ochii. M-am dus să întreb, să mă lămuresc și, da, Primăria sectorului 2 și ADP sector 2 au început construcția parcării mult promise. DAAAAAAA!!!! AM REUȘIT!!!! După 2 ani de promisiuni și presiuni, ADP Sector 2 construiește, în sfârșit, parcarea solicitată!!!!!!

20151209_09014920151209_09015720151209_09020320151209_090222

Sunt atât de mândră de mine și de încăpățânarea asta a mea extraordinară de a face lucrurile să meargă. Sunt atât de mândră de mine! Următorul pas este să cerem, prin Asociația de Proprietari, ca toți cei cărora li s-au redistribuit locuri de parcare sub balcoanele blocului și cei care nu au mai primit un loc de parcare urmare desființării fostei parcări ADP de pe Herța, să primească un loc de parcare din cele nou create. DAAAAAAAA!!!!! Sunt foarte tare! Și DAAAA, uite, sunt o doamnă: Mulțumesc domnule primar Onțanu pentru că faceți și lucruri bune și utile! Eu voi continua să scriu aici pe blog despre toate, rele și bune și sper să-mi dați ocazia să scriu mai des despre cele bune!

Ha! Sunt TAAAAAREEEE! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.